Bröllopsbilder

Att fotografera bröllop är bland det roligaste som finns. Alla är glada och njuter av dagens högtid. Och jag får det fantastiska uppdraget att dokumentera allt detta. Dessutom får jag möjligheten att att hjälpa till med det mesta under dagen. Som bröllopsfotograf får man rutin och erfarenhet av allt som kan hända under dagen.

Vi planerar fotograferingen tillsammans och jag anpassar mitt arbete så att ni ska få precis det ni vill ha. Kanske vill ni att jag följer er under hela er bröllopsdag, från att fixa håret och påklädning till vigsel och fest. Eller om ni vill ha klassiska porträttbilder och bilder från vigseln. Oavsett era önskemål så kan jag skapa ett minne som ni blir nöjda med.

Ta en titt här nedanför på några exempel på brudpar som jag fått äran att fotografera. Och hör av er för att vi ska planera er dag och för att få en prisuppgift. Hoppas ni gillar det ni ser.

jocke-linda

Joakim och Linda vigdes i Ekerö kyrka och festade på Svartsjö Slott. De ville ha en heldagsfotografering med annorlunda och roliga bilder.